Cookie Consent by TermsFeed Top 20 Bezienswaardigheden in Zuid-Holland

Home Agenda Tips Info & Lijsten Gratis Nederland België Duitsland Zoo Frankrijk Slovenië Virtueel Contact

TicketInfo Ticketprijzen Bezienswaardigheden Zuid Holland

Home - Nederland - Zuid-Holland
Dierenpark Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

Mede dankzij de onsnapping van de Gorilla Bokito in 2007 is Diergaarde Blijdorp uitgegroeid tot populairste Zoo van Nederland. In het overdekte waterwerelddeel Oceanium wandel je doorheen een tunnel waar je de onderwaterwereld van de Oceaan kan ontdekken. Je kan er naast de gekende vissoorten zoals haring, makreel, schol & zeebaars ook de kaaimansnoek, de zwevende koeneusrog of de straalvinnige barracuda bewonderen.
In het outdoorgedeelte ontdek je talrijke zoogdieren zoals de Sumatraanse tijger, Indische neushoorn, gevlekte hyena, Maleise tapir en andere traditionele dieren zoals giraffen, leeuwen, apen en otters. In november 2020 beviel, nog maar voor de 2de maal in een Nederlands dierenpark, de zeldzame Zwarte Neushoorn. Ook zijn er tal van reptielen en amfibieën te bekijken zoals de Antilliaanse leguanen en bedreigde vuursalamanders. In het gedeelte Amazonica vind je het grootste Europese vlinderparadijs. Daarnaast heeft Diergaarde Blijdorp als eerste Nederlandse dierentuin een officiële Botanische Tuin. Tevens kan je doorheen de Chinese sfeertuin wandelen en een aantal Aziatische Primula-soorten bewonderen.

Een blik op de Gorilla Bokito
Een zicht op de Gorilla Bokito
Attractiepark Duinrell in Wassenaar

Tussen de steden Den Haag en Leiden in het dorp Wassenaar ligt vakantie -en attractiepark Duinrell. Beleef op de meer dan 40 leuke attracties voor zowel kinderen en volwassenen een dag vol plezier.
Kinderen kleiner dan 120 cm kunnen zich wagen aan een spannende rit op de familieachtbaan Dragonfly waar ze kriskras en rakenlings langs de talrijke bomen voorbij vliegen. Voor kinderen die het liever rustiger houden kunnen onder andere springen op de vele trampolines, plezier beleven op de botsboten, een ritje maken op een westerntreintje of glijden op de Superroetsj. De kinderen beleven een hoogtepunt van hun bezoek als ze de attracties en avonturen van Rick's Avonturen Burcht ontdekken. Je kan jezelf omhoog hijsen op de 9 meter hoge kaars of een ritje maken op het Schommelschip. In de zomermaanden kunnen de kinderen genieten van de jaarlijkse zomershow in het zomertheater. Zo keren Scott en Muriel terug in 2021 met een spectaculaire show van 17 juli tot en met 29 augustus.
Maar ook voor jongeren en volwassenen die dol zijn op spectaculaire attracties komen in Duinrell zeker aan hun trekken. Op de Achtbaan Falcon met een kaarsrechte duikvlucht van 22 meter en looping haal je topsnelheden tot 70 km/h terwijl je raast door de onstuimige bochten. Op de Wild Wings kan je op 22 meter hoogte je allereerste aerobatics moves beleven. Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt doordat jezelf bepaald hoeveel maal je over kop wilt gaan. Andere sensationele attracties zijn de Mad Mill, waar je twist en tolt op een maximale hoogte van 20 meter aan een maximale snelheid van 65km/h en de Waterspin, waar je overkop gaat boven water.

Madurodam Miniatuurstad in Den Haag

De miniatuurstad Madurodam is het populairste miniatuurpark van Nederland. Je kan er mooie maquettes van miniatuursteden en gebieden van Nederland bewonderen waaronder rijdende trams en treinen. Op de luchthaven van Schiphol kan je de prachtige blauw witte miniatuurvliegtuigen van KLM bewonderen. Er wordt uiteraard ook veel aandacht besteed aan de grootste attracties en steden van Nederland. In de miniatuurstad Amsterdam kan je de indrukwekkende grachtengordel met onder andere het wereldberoemde Anne Frank Huis en het gigantische Rijksmuseum bezichtigen. In de grootste havenstad van Europa, Rotterdam kan je alle havengebieden met bijhorende vaartuigen waaronder een containerschepen, hogesnelheidsferry's, veer -en sleepboten bewonderen. In Den Haag kan je dan weer een blik werpen op het prachtige Paleis Huis Ten Bosch, Mauritshuis, de Koninklijke Schouwburg en het Vredespaleis. Maar er zijn ook bezienswaardigheden die je kunt ontdekken gelegen in kleinere steden of dorpen van Nederland. Zo zie je onder meer het mooie Kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche of de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Er zijn ook leuke interactieve plekken in Madurodam zoals "Speel met water" en "Wek zelf windenergie op".
Als leuke afsluiter kan je in de skillzone "Zo Groot is Oranje" je voetbalkunstjes uittesten. Op het einde van je bezoek kan je een drankje nuttigen in het Panorama Café terwijl de kinderen zich uitleven in één van de twee speeltuinen.

Een zicht op de Miniatuurstad Madorodam
Een blik op treinsporen van miniatuurstad Madurodam
Miniworld in Rotterdam

Railz Miniworld is het 2de miniatuurpark gelegen in de provincie Zuid-Holland en tevens grootste overdekte miniatuurwereld van Nederland. Het is een ware droom voor iedereen die van treinen houdt en dol is op de havenstad Rotterdam. Miniworld Rotterdam biedt een verrassend en leuk dagje uit voor het hele gezin. Bij een bezoekje ontdek je ruim 600m² van deze prachtige en adembenemende miniatuurwereld. De uitgestrekte en sfeervolle polderlandschappen worden afgewisseld met de historische en moderne architectuur van ons "Rotterdam in miniatuur", inclusief de grootste Europese overdekte miniatuurhaven. Kijk goed en ontdek de vele opmerkelijke details en verhalen van deze verbluffende wereld. In Railz Miniworld Rotterdam duurt een dag slechts 24 minuten. Voor je het weet wordt terug nacht en fonkelen ontelbare lampjes in het donker. Als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ongeveer 25 000 miniatuurinwoners en komt de wereld in het klein terug tot leven. Overal snellen supermooie treinen naar hun eindbestemming. Vrachtwagens vervoeren hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa! Eén ding verandert nooit: het weer is hier altijd mooi, want Miniworld is een volledige binnenattractie, met airco!
In de toekomst zal je ook Groot-Brittannië in het klein kunnen bezichtigen. Momenteel is Engeland bijna helemaal klaar, Wales en Schotland volgen nog.

Mauritshuis in Den Haag

In het wondermooie Hollandse classicistische barokke Maurtishuis aan de hofvijver ontdek je ongeveer 800 werken van uiteenlopende kunstenaars uit de 17de en 18de eeuw. Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen beschikt namelijk over werken van de belangrijkste Vlaamse -en Nederlandse schilders uit deze periode. Zo kan je het Meisje met de Parel van kunstschilder Johannes Vermeer bewonderen. Daarnaast kan je de anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt van Rijn en Het Puttertje van Fabritius bezichtigen. Ook van Peter Paul Rubens, Frans Hals, Frans Post, Jan de Baen, Jan Steen en Adriaen Hanneman kan je prachtige schilderijen aanschouwen. Op slechts vijf minuten lopen van het Mauritshuis kan je het oogverblindende 18de eeuwse Galerij Prins Willem V bezichtigen. Binnenin kan je genieten van zijn indrukwekkende schilderijenverzameling van de eerder vermelde kunstschilders. De kristallen kroonluchters overdadige gordijnen enzijden wandbespanning maken de vorstelijke uitstraling compleet.

Een zicht op het Mauritshuis in Den Haag
Een uitzicht Mauritshuis aan de hofvijver
Uitkijktoren Euromast in Rotterdam

Een prachtige dag op een unieke hoogte van 185 meter kan je beleven op de uitkijktoren Euromast. Op deze hoogte ontdek je de prachtige skyline van Rotterdam waar je op heldere dagen tot wel 80 kilometer ver kan kijken. Tevens kun je er ook genieten van een heerlijke high tea, brunch, diner en lunch en/of je kunt er overnachten in een prachtige luxe suite. Zo beleef je de mooiste zonsopgang -en ondergang. Ben je een echte durfal, dan kan je ook abseilen of tokkelen. Bij het abseilen loop je in een verticale lijn naar beneden en ontdek je Rotterdam op een hele indrukwekkende wijze!


Links het moderne blauwkleurige pand van het onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie en rechts de hoge Uitkijktoren Euromast
Links het moderne blauwkleurige pand van het onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie en rechts de hoge Uitkijktoren Euromast
Sea Life Scheveningen Den Haag

Geniet van de adembenemende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen in de buurt van Den Haag. Kom oog in oog te staan met de wondermooie vissen en leer meer over zeeschildpadden, gevaarlijke piranha’s en slijkspringers. Sea Life Scheveningen bezit maar liefst 45 aquaria met zeedieren zodat er veel te ontdekken valt. In deze aquaria ontmoet u bekende vissen zoals het zeepaardje en de kabeljauw, maar ook zeesterren, roggen en hondshaai. In Amazonia waant u zich in het tropisch regenwoud, u ziet onder meer de breedsnuitkaaiman die slechts 1 keer per week hoeft te eten. Ervaar hoe het is om een duik te nemen in de tropische zeeën wanneer u door de tunnel loopt omringd met maar liefst 180 000 liter water. Je kan er onder meer de zeeschildpad, de zwartkingitaarrog en prachtige koralen bewonderen! Verder ontdek je de Zuid-Amerikaanse humbolt pinguïns en kleinklauwotter Max en Skittle. Kinderen kunnen op verschillende tijdstippen het voederen van de dieren bijwonen. Zowel voor zonnige als regenachtige dagen is het een ideaal daguitstap omdat je het kunt combineren met een bezoek aan het strand of de boulevard.

Rondleiding in de Kuip van voetbalclub Feyenoord

Feyenoord is de populairste eredivise voetbalclub van Rotterdam opgericht in 1908. Feyenoord won in 1974 en 2002 de UEFA Cup en werd reeds 15 keer landskampioen. Het Stadion Feyenoord, dat in de volksmond natuurlijk De Kuip heet, is sinds 1937 de thuisbasis van dit Rotterdams voetbalteam. Het biedt plaats voor ruim 50000 voetbalfanaten en was tevens de locatie voor de finale van het Europees Kampioenschap in 2000. Bezoekers kunnen een begeleide tour maken achter de schermen van dit prachtige voetbalcomplex. Zo zal je onder andere de spelerskleedkamer en het Feynoord Museum bezoeken.
Speciaal voor jonge kinderen is er een Kidstour. Op het einde van de Stadiontour geniet je een gratis consumptie in Brasserie De Kuip.

Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn

In de omgeving van de Zuid-Hollandse stad Leiden is het vogelpark Avifauna gelegen. Het park is opgedeeld in diverse leefgebieden. In het Zuid-Amerikaanse gedeelte kan je op het Nuboso eiland onder meer een groep dwergapen, wilde cavia's en uiteraard verschillende vogelsoorten spotten. De nachtsafari wordt bij de dieren het dag -en nachtritme omgedraaid zodat je de exotische kiwi beter kan bekijken. De Filipijnenhal is een tropische jungle waar je losvliegende vogels kan bewonderen. Vanuit dit gedeelte wandel je het Zuid-Amerikaanse Pantanal binnen. In de volledig omgebouwde hal kan je de wondermooie oranje rotshanen bezichtigen maar ook een blik werpen in het onderwaterleven. In Lori Landing ontdek je de wondermooie kleuren van de regenbooglori's en andere vogelsoorten die voornamelijk leven in Australië. De Afrikaanse vogels en zoogdieren zoals de bedreigde Rode vari, de Gierparelhoen en pluizige ringstaartmaki’s vind je in het Madagaskargebied. In de Oosterse tuin waan je je in Chinese sferen waar je naast de prachtige versieringen en planten de sierlijke Mantsjoerije kraanvogels en de mooie veren van de mandarijneend kunt bewonderen. In de bomen kan je het geklim en geklauter van de Rode Panda's aanschouwen.
Terwijl de ouders genieten van een hapje en een drankje in de verschillende eetgelegenheden kunnen de kinderen veel plezier beleven in de grote speeltuin met onder meer een graafmachine en een vogeltoren.

Een prachtig uitzicht op een regenbooglori
Een prachtige blik op een regenbooglori
Naturalis Biodiversiteit Center Museum & Onderzoek in Leiden

Ben je op zoek naar een tof en educatief uitje? Bezoek dan eens het Naturalis Biodiversiteit Center Museum & Onderzoek op wandelafstand van Station Leiden Centraal. Dit is een nationaal onderzoeksinstituut over de verscheidenheid van plant- en diersoorten die leven op aarde. Je ontdekt hier een van de grootste natuurhistorische verzamelingen ter wereld en de rijkdom die de natuur te bieden heeft. Voor kinderen is er vanalles te zien en te doen zoals een (online) gastles of een workshop. Ook heb je uiteraard de mogelijkheid om het museum zelf te bezoeken en alles op het gebied van biologische en geologische diversiteit van het verleden, heden en de toekomst te ontdekken. Iets nieuws leren was nog nooit zo leuk!

Kaasmuseum Goudse Waag in Gouda

In het historisch pand de Goudse Waag, ontworpen door Pieter Post, is het kaasmuseum gevestigd. In dit museum kom je meer te weten over 3 eeuwen kaasgeschiedenis en de historische Goudse kaasmarkt. De Goudse kaasmarkt bestaat al sinds 1198 & vindt momenteel plaats van april tot en met augustus van 10h tot 12h30' waar je de bekende lekkere Goudse kaas kan kopen.
Naast een standaard ticket voor een ongeveer 1 uur durende museumbezoek kan je ook een rondleiding onder begeleiding van een gids volgen. Voor de Kaasproeverij Heerlijke Goudse Kazen en de Wijn -en Kaasproeverij zijn er aparte tickets beschikbaar.

Kijk-Kubus museumwoning in Rotterdam

De Kijk-Kubus Museumwoning is een ingerichte kubuswoning ontworpen door de Nederlandse architect Piet Blom. Door het speciaal ontworpen en handmatig vervaardigde maatmeubilair krijgt de bezoeker een waarheidgetrouwe indruk hoe in dit bijzonder huis met schuine wanden kan worden gewoond. Aan de hand van beeldschermen en maquettes informeren de bezoeker omtrent architectuur en omgeving. De Kubuswoning heeft drie woonlagen. Je komt binnen via de kolom waar de kubus staat. De eerste woonlaag noemt men het straathuis en bestaat uit de keuken en woonkamer. Op de tweede verdieping in het hemelhuis is ruimte voor studeer -en slaapkamers. De derde verdieping heet de loofhut en doet vaak dienst als bergruimte of kinderkamer. Wil je zalig overnachten in een kubuswoning? Dan kan je terecht bij Stayokay Rotterdam. Dat is al een hele poos de moderne naam voor ouderwetse jeugdherbergen, die tegenwoordig niet onder doen voor een eenvoudig hotel. Er zijn naast verschillende 2-persoonskamers ook onder meer een 4-persoons familiekamer.

Een zicht op de Kubuswoningen in centrum van Rotterdam
Een blik op de Kubuswoningen in centrum van Rotterdam
Familiepark Drievliet in Rijswijk

Op slechts10 minuutjes rijden met de auto van het centrum van Den Haag in het dorpje Rijswijk is het pretpark Drievliet gelegen. Het is een klein, gezellig familiepark voor zowel jong en oud waar je veel plezier kunt beleven. In de Jungle River krijg je kriebels in je buik als je van ruim 10 meter hoogte naar beneden glijdt in het verfrissende water. In de Kopermijn beleef je een dolle rit op de Wild Mouse aan een topsnelheid van meer dan 40 km/h. De Spanning Coater Twistrix staat ook garant voor de nodige pret. Op deze achtbaan draai je op een hoogte vele malen rond terwijl je door de bochten glijdt. In de trein in het Spookmuseum kan je naar hartenlust jagen op spoken. De waaghalzen beleven veel plezier op de indrukwekkende achtbaan Formule X waar je op de trein in 2 seconden accelereert van 0 tot 70 km/h! Andere spectaculaire attracties zijn de Draaikol, de Kwal en de Nautilusk.
Maar uiteraard zijn er ook tal van rustige attracties op een korte afstand van elkaar gelegen. Zo kan je onder meer een ritje make op de Old MacDonald's Tractor, plezier beleven op de Theekopjes, lachen in het Spiegelpaleis of op de Kakelcarrousel. Ongetwijfeld zullen kinderen veel plezier beleven in het gethematiseerde gebied de 'Lol Atol'. Daar kunnen ze zich ontspannen op Springende Honden en Vliegende Vissen of een sleepbootje nemen en de walvis redden.

Museum Escher in Het Paleis in Den Haag

In Het Paleis kan je ruim 120 prenten van de grafische Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher bewonderen. Hij staat bekend om zijn houtsneden, houtgravures en lithografieeën, een grafische vlakdruktechniek, waarin hij vaak speelde met wiskundige principes. Zo kan je onder andere de groen bruin en zwarte houtsnede van de Ringslangen en houtsnede Toren van Babel uit 1928 bezichtigen. Daarnaast ontdek je talrijke Lithografieën zoals de Reptielen uit 1943, het Balkon uit 1945 en de Prentententoonstelling uit 1956. Verder wordt u meegenomen in zijn leven en werk aan de hand van de 70 informatieve blokken die beginnen bij zijn geboorte in 1898 in Leeuwarden en eindigt bij de opening van Escher in het Paleis in 2002.

Royal Delft Museum & Fabriek in Delft

De Koninklijke Porceleyne Fles die internationaal beter gekend is als Royal Delft is de enige overgebleven Delftse aardewerkfabriek. Het werd in 1653 opgericht en nog steeds wordt het wereldwijd gekende Delfts blauwe aardewerk volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities.
Naast de fabriek zal je ook de uitgebreide historische en moderne collecties in het museum kunnen bewonderen. Tijdens je bezoek ontdekt u alles over de historie, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke museum.
De vaste expositie is onderverdeeld in een Koninklijke collectie die Koning Willem II destijds schonk aan het museum. Daarnaast is er ook een Polychroom verzameling te bekijken. Maar ook een aparte afdeling over de 19de eeuwse keramist, ontwerper en tekenaar Joost Thooft en een hedendaagse verzameling Delfts Blauw vanaf 1988 kan je in dit pand bewonderen.

Een blik op Delfts Blauwe borden
Een uitzicht op Delfts Blauwe borden
Nationaal Jenevermuseum Schiedam

Het Jenevermuseum in Schiedam ligt ten westen van Rotterdam op een 8-tal kilometer van het centrum. Je kan er een uitgebreide collectie van glaswerk, verpakkingen, werkmaterialen en reclameboodschappen bewonderen. Daarnaast krijg je ook de kans om de historische Branderij De Gekroonde Brandersketel te bezichtigen. Sinds de 18de eeuw wordt daar de ambachtelijke moutwijnjenever Old Schiedam gestookt. Je kan er dan ook regelmatig de stokers van dit gedistilleerde alcoholische sterke drank aan het werk zien. Tot slot is er ook een proefbar aanwezig waar je je favoriete jenever kan drinken.

Kunstmuseum in Den Haag

Vlakbij het Scheveningse strand in het voormalig Gemeentemuseum is het Kunstmuseum Den Haag gesitueerd. Het mooi gebouw ontworpen door de invloedrijke Nederlandse architect Hendrik Petrus Berlage, is ervoor gemaakt om je dwalend door de zalen te laten verassen door de veelzijdige collectie en het grote aantal wisselende exposities. Tevens is het met ongeveer 160 000 kunstwerken één van de grootste Europese kunstmusea. Dit kunstmuseum bezit een toonaangevende collectie beeldende, moderne en hedendaagse kunst, mode en toegepaste kunst. Het is ook de internationale thuishaven van Piet Mondriaan waar je 300 van zijn kunstwerken kunt bewonderen met als hoogtepunt Victory Boogie Woogie. Daarnaast ontdek je verschillende kunstwerken van andere topkunstenaars zoals Claude Monet, Pablo Picasso, Wassily Kandinsky, Francis Bacon, Constant en Louise Bourgeois.
In een ander permantente tentoonstellingsruimte wordt aandacht besteed aan het wonder van Delfts Blauw. Je krijgt meer info over de geschiedenis van het beschilderde aardewerk vanaf de 16de eeuw in de stad Delft. Je kan er naast mooi beschilderde borden onder meer diverse tulpenvazen aanschouwen. In de Wonderkamers ga je aan de hand van een nieuwe, spannende verhaallijn als bezoeker op avontuur met enkele "Wonderkids" . Door middel van een tablet kan je in de 13 tot de verbeelding sprekende wonderkamers verschillende soorten spannende opdrachten uitvoeren.

Hortus Botanicus Leiden - Oudste Botanische Tuin van Nederland

Hortus botanicus is de oudste botanische tuin van het land gelegen in de Leidse binnenstad. Het domein beslaat ongeveer 4 hectaren die onderverdeeld zijn in 6 tuinen. Door 4 eeuwen plantenuitwisseling tussen Nederland en een deel met Azië kan je in de tuin veel onbekendere plantensoorten uit Indonesië en Japan bewonderen in de Von Siebold gedenktuin. De vaandeldrager van 400 jaar plantenuitwisseling was de Duitse Philipp Franz von Siebold waar je sinds 1932 zijn standbeeld in deze tuin kan bezichtigen.
In de Clusiustuin bewonder je sinds 1594 een grote collectie plantensoorten van over de hele wereld. De typische renaissancetuin bestaat uit 4 kwadranten, die terug onderverdeeld zijn in rechthoekige plaatsen.

Een blik op orchideeën, spoorbloemen, teunisbloemen en kaardenbollen
Linksboven orchideeën, rechtsboven spoorbloemen, linksonder teunisbloemen en rechtsonder kaardenbollen zijn planten en bloemen die je kan bewonderen in Hortus Botanicus


Planten die een rol spelen in de traditionele Chinese geneeswijze ontdek je in de Chinese kruidentuin. Tevens vind je veel gekweekte Chinese planten, zoals orchideeën, rozen, chrysanten en bamboe in deze wondermooie tuin.
In de systeemtuin krijg je meer inzicht in de indeling van het plantenrijk. De verschillende soorten planten zoals bijvoorbeeld, de zaadplanten, bloemplanten en groene planten werden in bedden aangelegd. De bloemplanten werden opgedeeld in nog eens 27 bedden met onder andere de Rosales, Brassicales en Eetbareplanten. De Rozentuin, herbergt een aantal bijzondere oudere rozen. In vollebloei is dit een prachtig gedeelte van Hortus Botanicus. In de grote Varentuin, aangelegd in 1993, kan je enkele honderden verschillende winterharde varens bekijken. Deze planten komen vaak voor in het bos en in de eigen tuin maar zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden doordat heel veel soorten erg op elkaar lijken.
Museum Prinsenhof in Delft

Op het Sint Agathaplein is het Museum Prinsenhof gesitueerd. Dit is de plaats waar de moord op Willem van Oranje, één van de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis plaatsvond. Naast héél veel info over zijn levensverhaal kan je ook de moordhal bezoeken waar hij destijds om het leven werd gebracht.
In het kunst -en wetenschapsgedeelte van het museum kan je wondermooie schilderijen van onder meer Michiel van Mierevelt, Pieter de Hooch en Heerman Witmont bezichtigen.

Brouwerij De Koperen Kat in Delft

In een oude kabelfabriek aan de Schieweg is de Delftse brouwerij gelegen. De eigenaars bouwde dit pand om tot een brouwerij met bijhorende proeflokaal. Vanaf de bar krijg je een fraai uizicht op de koperen brouwketels. De Bar is toegankelijk van donderdag tot en met vrijdag. Tijdens de openingsuren kan je één kwartier durende rondleiding volgen in een groep vanaf 4 tot 40 personen. Daarbij krijg je meer informatie over het brouwproces waar je na afloop 1 heerlijk biertje mag nuttigen. Indien je een combiticket aanschaft met bijhorende proeverij dan bedraagt deze 12,5 euro.

Overzicht Andere Bezienswaardigheden in Delft

© Renzo Vanhoorelbeke